علاوه بر این، چای در مناطق دور رشد می کند، بنابراین برای هر موجودی مفید نیست. بنابراین چای عطری ویکتوریا از همان مواد اولیه چای سیاه تولید می شود و رنگ خود را نه تنها به صورت خشک، بلکه به صورت دم کرده نیز حفظ می کند.
چای سبز بو و طعم خاصی از چای ندارد. این نوشیدنی سبز رنگ با رنگ طلایی و رایحه ای لطیف از یونجه خشک تازه، برگ توت فرنگی و مرکبات است. با این حال، چای سبز مضراتی نیز دارد. به عنوان مثال، تعداد زیادی پورین، که اوره سمی را در بدن تشکیل می دهند.
فراوانی پورین باعث نقض فرآیندهای متابولیک می شود، اوره ضعیف از بدن دفع می شود. از نمک های آن کریستال های سوزنی شکلی به وجود می آید که سپس باعث نقرس می شود. کسانی که از بیماری های مزمن مانند آرتریت و روماتیسم رنج می برند با قطع نوشیدن چای یا قهوه احساس بهتری دارند.
مواد هیجان انگیز در چای کافئین، تئوبرومین، تئوفیلین به همان اندازه در چای سبز یافت می شود. بنابراین، چای غلیظ می تواند برای قلب نامطلوب باشد، سیستم عصبی را تحریک می کند. کافئین موذیانه است.
زیرا بدن به سرعت به تحریک عادت می کند و در دوزهای بیشتر به آن نیاز دارد. سوء استفاده از چای پررنگ، از جمله چای سبز، بی خوابی، ضعف صبحگاهی، افزایش تحریک پذیری، خستگی زودرس را تهدید می کند.
وقتی چای سبز دم میشود، مواد معدنی بسیار بیشتری نسبت به چای سیاه و به ویژه روی زیادی دارد که برای زنان باردار بسیار مفید است. روی عنصر بسیار مهمی برای رشد جنین است و همچنین دارای خواص ضد سرطانی است.
برای رفع حالت تهوع، جویدن برگ های خشک چای سبز برای خانم های باردار خوب است و همچنین از این دارو برای بیماری حرکت و بیماری حرکت استفاده می کنند. ژاپنی ها توصیه می کنند که دندان های خود را با چای سبز غلیظ مسواک بزنید.
زیرا حاوی فلوئور است که همراه با خواص کلی باکتری کش، از تخریب مینای دندان جلوگیری می کند. و اگر بلافاصله پس از یک جشن قوی چند فنجان چای سبز بنوشید – هیچ خماری وجود نخواهد داشت.