به طور کلی، این کنجاله در رژیم غذایی حیوانات به عنوان خوراک استفاده می شود زیرا منبع عالی پروتئین است و بنابراین باعث افزایش زیست توده می شود.
همچنین می توان از تخمه آفتابگردان کله قوچی برای مصرف انسان استفاده کرد. اسیدهای آمینه ضروری موجود در کیک آفتابگردان عبارتند از سیستئین، متیونین، لوسین، والین، ایزولوسین، تریپتوفان، آلانین و فنیل آلانی از نظر مواد معدنی و ویتامین ها، فسفر، تیامین، نیکوتین، اسیدهای پانتوتنیک و ریبوفلاوین غالب هستند.
فرآیند پوست کنده باعث کاهش محتوای فیبر و افزایش محتوای پروتئین می شود. تفاوت در ترکیب شیمیایی بسته به تنوع، شرایط رشد، پوست گیری و روش استخراج متفاوت است.
ویژگی های فیزیکی در زنجیره تولید بذر برای طراحی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی مختلف برای عملیات هایی مانند کاشت، برداشت، تمیز کردن، ارزیابی کیفیت، طبقه بندی، پوست گیری، آسیاب، بسته بندی، ذخیره سازی و استخراج روغن بسیار مهم است.
ویژگیهای فیزیکی را میتوان به چهار دسته تقسیم کرد: ابعادی، وزنی، فشاری و اصطکاکی طول، عرض، ضخامت، مساحت، حجم، کروییت، قطر معادل و سطح پیش بینی شده ویژگی های ابعادی هستند و اطلاعاتی در مورد شکل ارائه می دهند.
در عوض، جرم، چگالی ظاهری، چگالی واقعی و تخلخل ویژگی های گرانشی هستند. اندازه، شکل و چگالی بر ویژگی های آیرودینامیکی تأثیر می گذارد که در طراحی یک دروگر بسیار مهم است.
علاوه بر این، راندمان پوسته شدن تحت تأثیر ساختار بدنه، اندازه و تراکم دانه است. کروییت، اصطکاک استاتیک و زاویه پاسخ نقش کلیدی در طراحی تاسیسات ذخیره سازی دارند.
هنگام ارزیابی کیفیت، مصرف کنندگان ترجیح خود را بر اساس بافت، طعم و ظاهر انتخاب می کنند. به منظور کاهش بذرهای آسیب دیده و معیوب، باید طبقه بندی کننده ای که با شاخص های کیفی یافت شده مطابقت داشته باشد در نظر گرفته شود.
هدف از این مطالعه بررسی خواص فیزیکوشیمیایی دانه ها، روغن و کیک های روغنی و دگرگونی هایی بود که در مراحل فرآوری ماده خام صورت می گیرد.
این مطالعه برای ارزیابی تلفات در فرآوری و کشف ترکیبات فعال زیستی که می توانند از محصولات جانبی پس از استخراج نفت استخراج شوند، مهم است. این مطالعه همچنین به منظور تعیین ویژگی های فیزیکی دانه ها و دانه ها به منظور طبقه بندی آنها در طبقات کیفی انجام شد.