استفاده از سیم ظرفشویی چهارشنبه سوری به جای لیف در حمام

در حال حاضر 115 کارخانه تولید سیم ظرفشویی چهارشنبه سوری  وجود دارد که اکثر آنها کارخانه های کوچک با تمرکز در اطراف رودخانه اسپی هستند. همچنین هفت کارخانه وجود دارد که عمدتاً در منطقه Lowland در نزدیکی گلاسکو و ادینبورگ قرار دارند.

بر اساس تولید سال 2014، متوسط خروجی هر کارخانه تقطیر غلات 46 میلیون لیتر الکل خالص و در هر کارخانه مالت 2.6 میلی لیتر است.
مالت به طور انحصاری از جو مالت دار به روش پاتیل تهیه می شود.

فرآیندی که از چهار مرحله اصلی مالت، له کردن، تخمیر و تقطیر تشکیل شده است. تقطیر در دیگ‌های مسی بزرگ معمولاً حداقل دو بار و در برخی موارد سه بار انجام می‌شود.

مایع «شست‌شوی» تخمیر شده با مخمر کم الکل به یک تقطیر با کیفیت قابل قبول برای بلوغ در چلیک‌های بلوط برای حداقل سه سال تبدیل شود.

مالت برای دوره‌های بیش از 18 سال در چلیک‌ها رها می‌شوند تا بالغ شوند. فرآیند تولید ویسکی مالت متناوب است و هر بار که تقطیر به پایان می رسد، همچنان شارژ می شود .

مالت بسته به کارخانه‌ای که از آن تولید می‌شوند، طعم بسیار متفاوتی دارند. جغرافیا، شرایط آب و هوایی و ماهیت خاکی که آب برای تولید از آن استخراج می‌شود، تنها برخی از عوامل متعددی هستند که بر ویژگی‌های مالت تأثیر می‌گذارند.

مالت‌های دشت سبک‌ترین طعم‌ها و مالت‌های سنگین‌تر هستند و به‌خاطر طعم دودی و ذغال سنگی‌شان معروف هستند. نیمی از کل کارخانه های تقطیر در Speyside هستند، این محل خانه برخی از معروف ترین مالت ها مانند Glenfiddich است.

کارخانه‌های تقطیر غلات عمدتاً و به عنوان تابعی از تاریخ، در منطقه لولند واقع شده‌اند که محل اصلی مناطق شهری ادینبورگ و گلاسکو است.

دانه از مخلوطی از جو، گندم یا ذرت مالت‌دار تهیه می‌شود و در فرآیند تقطیر مستمر از تقطیرهای بسیار بزرگ‌تر با استفاده از حق اختراع به نام اختراع ایرلندی در سال 1831، تولید می‌شود.

در نتیجه، به دلیل تعهد سرمایه بسیار بیشتر، کارخانه های تقطیر غلات به میزان قابل توجهی کمتر از کارخانه های تقطیر مالت وجود دارد و همه صاحبان برندهای بزرگ از لحاظ تاریخی صاحب کارخانه های تقطیر غلات خود نبوده اند.