افزودن ماهی به رژیم غذایی کودک شما یک راه عالی برای گرفتن جایزه از مواد مغذی مهم است.
اکثر غذاهای دریایی (ماهی و صدف مانند خرچنگ، گوش ماهی، صدف و صدف) که در ایالات متحده خورده می شوند، گزینه ای خوشمزه، ایمن و سالم برای وعده غذایی هستند.
اما چند نوع ماهی وجود دارد که کودکان برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض سطوح بالای جیوه، آنها را حذف یا در مقادیر محدود ماهی قزل آلا سالمون مصرف کنند.
علاوه بر پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی، ماهی منبع عالی چربی های سالم مانند اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) است که برای رشد مغز، سیستم عصبی و بینایی کودک ضروری است.
همچنین برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف ماهی مرکب در اوایل زندگی ممکن است به پیشگیری از بیماری های آلرژیک مانند آسم و اگزما کمک کند.
برای جلوگیری از از دست دادن این مزایای تغذیه ای، کودکان باید 1 تا 2 بار در هفته وعده های کوچکی از انواع ماهی سرخو عینکی و صدف را بخورند.
به همراه آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA)، FDA اخیرا توصیه هایی را در مورد انتخاب سالم ترین ماهی برای خوردن صادر کرده است. بسیاری از انتخاب های ماهی مغذی و ایمن عبارتند از:
ماهی تن. “نور” بهترین است. EPA و FDA کنسرو ماهی تن سبک (جامد یا تکهای) را در میان «بهترین انتخابها» برای خوردن کودکان قرار میدهند و 2 تا 3 وعده در هفته را توصیه میکنند.
ماهی تن “سبک” به این معنی که رنگ صورتی دارد، شامل گونه هایی مانند اسکاپ جک و ماهی کپور جنوب است.
این انتخاب بهتری نسبت به ماهی تن سفید (آلباکور) و زرد است، اگرچه اینها هنوز هم «انتخابهای خوب» محسوب میشوند، با مصرف 1 وعده در هفته توصیه میشود.
- منابع:
- تبلیغات: