لوبیاهای چیتی را میتوان به سرعت در زودپز یا مایکروفر طبخ کرد یا میتوان آنها را به آرامی در قابلمه یا قابلمه روی اجاق گاز پخت. لوبیاها را مرتب کنید.
سنگ های کوچک، توده های خاک و لوبیاهای آسیب دیده یا معیوب را از بین ببرید. لوبیاها را با چند بار تعویض آب بشویید تا آب شفاف شود.
لوبیا چیتی شیراز دوز سالمی از کربوهیدرات های پیچیده را فراهم می کند. در یک وعده لوبیا چیتی نزدیک به 30 گرم نشاسته وجود دارد. کربوهیدرات ها به شکل نشاسته انرژی سریع بدن را تامین می کنند.
لوبیا چیتی نیز منبع خوبی از فیبر است. فیبر به تثبیت قند خون، افزایش سیری و بهبود سلامت گوارش کمک می کند. لوبیا چیتی کمتر از 1 گرم قند طبیعی را فراهم می کند.
لوبیا چیتی دارای شاخص گلیسمی حدود 39 است. غذاهایی کمتر به عنوان غذاهایی با گلیسمی پایین در نظر گرفته می شوند. بار گلیسمی 150 گرم لوبیا چیتی فقط 10 است.
بار گلیسمی، اندازه وعده غذا را هنگام تخمین اثر غذا بر قند خون در نظر می گیرد. تصور می شود که بار گلیسمی کمتر از 10 تأثیر کمی بر پاسخ گلوکز خون دارد.
فقط 1 گرم چربی در لوبیا چیتی وجود دارد که آن را به یک غذای طبیعی کم چرب تبدیل می کند. در حالی که برخی از کارشناسان تغذیه نسبت به استفاده از غذاهای فرآوری شده و کم چرب برای کاهش وزن یا حفظ وزن سالم هشدار می دهند.
غذاهایی مانند لوبیا چیتی که به طور طبیعی تغذیه خوبی را ارائه می دهند و چربی کمی دارند، افزودنی هوشمندانه برای هر رژیم غذایی هستند.
لوبیا چیتی مملو از مواد مغذی است. اگر یک فنجان لوبیا چیتی مصرف کنید و از رژیم غذایی 2000 کالری در روز پیروی کنید، 74 درصد از مصرف توصیه شده روزانه فولات را دریافت خواهید کرد.