طبقه بندی چای: چای ها بر اساس منطقه منشاء مانند چای پاکتی طبیعت ، سیلان، ژاپنی، اندونزیایی، بنگلادشی و آفریقایی یا بر اساس مناطق کوچکتر مانند دارجلینگ، آسام و نیلگریس از هند، و از سریلانکا طبقه بندی می شوند.
کیمون از چی من در استان آنهوی چین، انشو از ژاپن و سیلهت از بنگلادش. چای ها نیز بر اساس اندازه برگ فرآوری شده طبقه بندی می شوند. پردازش سنتی منجر به گریدهای برگدار بزرگتر و گریدهای شکسته کوچکتر می شود.
گریدهای برگدار به نامهای پکوی گلدار ، پکوی نارنجی ، پکوی، پکوی سوچونگ و سوچونگ شناخته میشوند. نمرات شکسته عبارتند از: پکو نارنجی شکسته ، پکو شکسته ، بادکش ، فنینگ و گرد و غبار، نمرات شکسته معمولاً از شاخههای حساستر میآیند.
در حالی که درجههای برگی عمدتاً از برگهای سختتر و بالغتر میآیند. در درجه بندی تجاری مدرن 95 تا 100 درصد تولید متعلق به گریدهای شکسته است. تهیه چای،تهیه چای اصلا سخت نیست. ابتدا آب را می جوشانند و برگ های چای را در آن آب می ریزند. مایع را شربت می گویند.
سپس شربت را در یک فنجان ریخته و شکر و شیر را به آن اضافه می کنند. بنابراین ما یک فنجان چای خوشمزه دریافت می کنیم. چای یک نوشیدنی با طراوت است. بیشتر مردم برای رفع خستگی چای می نوشند.
همچنین خواص دارویی زیادی دارد. این یک آنتی اکسیدان بسیار موثر است که می تواند ما را از بسیاری از بیماری ها مانند سرطان نجات دهد. محققان همچنین دریافتهاند که چهار فنجان چای در روز میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را تا حد زیادی کاهش دهد.
در نتیجه می تواند خطر نارسایی قلبی را کاهش دهد. چای به اقتصاد ما نیز کمک می کند. بنگلادش هر ساله از طریق صادرات چای درآمد ارزی زیادی کسب می کند. باغ ها و کارخانه های چای کارگران زیادی را استخدام می کنند.
بسیاری از افراد نیز به طور غیر مستقیم در تجارت چای مشغول به کار هستند. به این ترتیب صنعت چای به کاهش مشکل بیکاری در بنگلادش کمک می کند. مصرف زیاد چای می تواند سلامت ما را از بین ببرد. بنابراین باید مصرف چای را محدود کرد.