سرکه سیب از فرآیندی به نام تخمیر تولید می شود

سرکه هایی مانند سرکه سیب (ACV) با استفاده از فرآیندی به نام تخمیر تولید می شوند. سرکه سیب و قیمت سرکه یک و یک از خرد کردن سیب در آب سیب و اجازه دادن به مخمرهای طبیعی برای مصرف و هضم قندهای ساده موجود در آب به دست می آید.

این فرآیند الکل تولید می کند. سپس، باکتری های اسید استیک (AAB) که در همه جای محیط وجود دارند، الکل را به اسید استیک اکسید می کنند، ترکیبی که به سرکه طعم و عطر ترش می دهد.

فرآیند تخمیر سرکه سیب، کشت مخمر و AAB را تولید می کند که روی سطح سرکه و قیمت سرکه سیب طبیعی در اصفهان به نام “مادر” رشد می کند. کشت مادر یک توده لزج و غیر سمی است که مصرف آن بی خطر است و در داخل بطری های ACV فیلتر نشده قابل مشاهده است.

اگرچه برخی از مردم بر این باورند که مادر به دلیل محتوای پروبیوتیک (باکتری های مفید) مزایای سلامتی ACV را افزایش می دهد، تحقیقات بیشتری برای حمایت از این ادعا مورد نیاز است.

در مقایسه، برخی از تولیدکنندگان ACV خود را پاستوریزه و فیلتر می کنند تا کشت مادر را حذف یا از تشکیل آن جلوگیری کنند. با این حال، مادر ممکن است پس از باز شدن بطری دوباره تشکیل شود.

ACV ممکن است اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، تنظیم قند خون و کنترل وزن داشته باشد. برای تایید این مزایا و تعیین مکانیسم های درگیر، مطالعات تحقیقاتی کنترل شده بیشتری با انسان ها ضروری است.

  • منابع:
    1. The Surprising Health Benefits of Apple Cider Vinegar
  • تبلیغات: 
    1. نتایج هیجان انگیزی که نوعی صابون بر روی هوش انسان دارد
    2. کاهش اشتها با استفاده از آویشن
    3. سقف کشسانی که در زمان وقوع حوادث آلارم می نوازد!
    4. استفاده از براده طلا در کاشی و سرامیک!