تولید فلفل دلمه ای در سال های اخیر به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. با این حال، تلفات سالانه این محصول 40 درصد برآورد شده است. فلفل دلمه ای بسته به مراحل رسیدن و ظرفیت سنتز کلروفیل ها یا کاروتنوئیدها می تواند رنگ های مختلفی داشته باشد.
فلفل دلمه ای علاوه بر داشتن طعمی عجیب، منبع مهمی از ویتامین ها و ترکیبات فعال زیستی مختلف است که برای سلامت مصرف کنندگان مفید است. علاوه بر این، شواهد علمی نشان می دهد.
ترکیبات زیست فعال استخراج شده از فلفل دلمه ای تند دارای اثرات ضد التهابی، ضد دیابتی، ضد میکروبی و تعدیل کننده سیستم ایمنی هستند. این بررسی اطلاعات مربوط به مشخصات فیتوشیمیایی میوه های فلفل دلمه ای برای کاربردهای غذایی، آرایشی و دارویی، خلاصه و مورد بحث قرار می دهد.
تلفات و ضایعات غذایی بالقوه برای کمک به اقتصاد دایره ای، در مواجهه با کاهش مناطق مستعد برای فعالیت کشاورزی و دامداری به دلیل فرآیندهای بیابانزایی یا ظهور آفات و بیماریهایی که عملکرد کشاورزی را کاهش میدهند.
لازم است پارادایمهای نحوه طرحریزی و کارآمدتر کردن صنعت کشاورزی تغییر یابد. این امر مستلزم ایجاد استراتژیهای اکولوژیکی، بیوتکنولوژیکی، اخلاقی و اجتماعی برای بهینهسازی استفاده از منابع طبیعی است.
منجر به طرحهای پایداری زیستاقتصادی در سراسر زنجیره تولید غذا میشود. همانطور که توسط اقتصاد دایرهای پیشبینی میشود، ارائه میدهند. تطبیق پذیری و علاقه به استفاده از اصول اقتصاد زیستی دایره ای، پالایشگاه های زیستی را به یکی از استراتژی های ارزش گذاری برای پسماندهای صنعتی کشاورزی-غذایی تبدیل می کند.
می تواند تأثیر مثبتی بر محیط زیست داشته باشد. در این زمینه، یکی از محبوب ترین محصولات در سراسر جهان فلفل دلمه ای است، به ویژه فلفل دلمه ای که به عنوان یک میوه عجیب و غریب با ارزش غذایی بالا در نظر گرفته می شود. با این وجود، این محصول دارای ترکیبات فعال زیستی است که پتانسیلی برای مصارف صنعتی و دارویی نشان داده است.