آلو بخارا در نیشابور به طور گسترده در سرتاسر جهان کشت می شود و بسیاری از انواع آن با طیف وسیعی از خاک ها و شرایط آب و هوایی سازگار هستند.
آلو معمولی اروپایی احتمالاً از منطقه اطراف قفقاز و دریای خزر سرچشمه گرفته و حداقل 2000 سال قدمت دارد. یکی دیگر از گونه های آلو جهان قدیم، احتمالاً منشأ اروپایی یا آسیایی، آلو دامسون است.
نوشته های باستانی کشت اولیه آن آلو را با منطقه اطراف دمشق مرتبط می کند. آلوی ژاپنی برای اولین بار هزاران سال پیش در چین اهلی شد.
اما به طور گسترده در ژاپن توسعه یافت. از آنجا به سایر نقاط جهان معرفی شد. آلوهای ژاپنی نسبت به بسیاری از انواع اروپایی ماندگاری طولانی تری دارند و بنابراین رایج ترین آلوی تازه فروخته شده تجاری هستند.
درختی از خانواده سیب کاستارد بومی ارتفاعات بدون یخبندان در سراسر آمریکای استوایی است و به طور گسترده در مناطق گرمسیری جهان قدیم به خاطر میوه های خوراکی خمیری آن با وزن حدود 0.5 کیلوگرم (1 پوند) کشت می شود.
این میوه معمولاً به صورت تازه یا به صورت آب میوه مصرف می شود. پوست و دانههای میوه حاوی نوروتوکسینی به نام آنوناسین است و نباید مصرف شود.
این درخت تا 9 متر بلند می شود، اما در کشت، تا حدود 5 متر هرس می شود تا امکان گرده افشانی دستی گل های گوشتی، سفید و معطر 2.5 سانتی متری (1 اینچی) فراهم شود.
درختان چریمویا دارای برگ های بلند، بیضی شکل، سبز روشن و مخملی هستند. میوه های بزرگ، کروی و سبز کم رنگ صاف یا دارای برجستگی های گرد هستند و گوشت آن سفید و خمیری با طعم شیرین اسیدی است.
چند دانه سیاه و سفید به اندازه لوبیا در پالپ جاسازی شده است. دانه های خرد شده به عنوان حشره کش در مکزیک و گواتمالا و به عنوان یک درمان خارجی برای بیماری های پوستی انگلی استفاده می شود.