این روغن حیوانی گوسفندی حاوی مقادیر بالایی از EPA و DHA و همچنین ویتامین های A و D است. در سطح پزشکی، مکمل روغن گوسفندی با دوز بالا می تواند برای درمان افرادی که از کمبود ویتامین D و راشیتیسم رنج می برند استفاده شود.
در تولید تخم مرغ، اکسیداسیون روغن خوراک یک عامل رایج است که منجر به استرس اکسیداتیو در حیوانات می شود. مالون دی آلدئید (MDA)، یک ترکیب پایدار، به طور کلی به عنوان محصول نهایی اکسیداسیون لیپید فرض می شود.
بنابراین، محتوای MDA در روغن ها به عنوان شاخص سطح اکسیداسیون روغن ها استفاده می شود. روغن اکسید شده اثرات مضری بر سلامت حیوانات دارد و متعاقباً بر عملکردهای فیزیولوژیکی طبیعی تأثیر می گذارد.
بنابراین، روغن گوسفندی با مصرف مکمل جوجه هایی که کمبود ویتامین D3 دارند و جذب کلسیم در بدن آنها در تولید گوسفند نقش دارد. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که روغن گوسفندی می تواند بر ترکیب غذایی گوسفند تأثیر بگذارد.
شما و کلم دریافتند که مکمل با 3 درصد روغن گوسفند ، سطوح سرمی تری گلیسیرید، کلسترول و LDL-C+ VLDL-C را کاهش می دهد و در نتیجه سطح کلسترول را در زرده تخم مرغ کاهش می دهد.
با این حال، از آنجایی که روغن گوسفند گرانتر از سایر چربی ها و روغن ها است، کیفیت روغن گوسفند در بازار متفاوت است و استفاده از روغن گوسفند بی کیفیت ممکن است کیفیت تخم مرغ را بدتر کند. علاوه بر این، اضافه کردن بیش از حد آن می تواند باعث شود که تخم مرغ ها بوی ماهی مشخصی داشته باشند.
بنابراین باید به سطح مکمل و کیفیت روغن اضافه شده در فرآیند افزودن توجه شود. انواع روغن ها را می توان برای جبران عملکرد ناکافی تغذیه ای و ساختار یک روغن مخلوط کرد. مکمل با این روغن متعادل تاثیر منفی نمی گذارد.